OVER JEM'S KOEKEN

Jem's Koeken is Nederlands enige ambachtelijke bakkerij die volgens authentiek Nederlands Indonesisch recept spekkoeken bakt.

WANNEER EN WAAR IS HET BAKKEN VAN DEZE OVERHEERLIJKE GELAAGDE KOEK BEGONNEN?
De oorsprong van het recept voor onze Nederlandse Indonesische spekkoek gaat ver terug in de geschiedenis. Hij is ontstaan in de koloniale tijd in Nederlands-Indië. Het recept is gebaseerd op de heerlijke Nederlandse koek, gecombineerd met de beste, lokale ingrediënten van Indonesië. De traditionele spekkoek is in Indonesië bekend als 'lapis legit ", wat letterlijk betekent 'heerlijke lagen'.

PUUR VAKMANSCHAP
Het bakken van onze spekkoek is een zeer arbeidsintensief proces dat grote precisie en puur vakmanschap vereist. Elke laag wordt met zorg bereid door het gieten van een kleine hoeveelheid beslag uit een beker in de bakvorm. Hierna gaat hij in de oven en wordt hij gebakken totdat de laag mooi goud is gekleurd. Dit proces wordt 14 maal herhaald om de overheerlijke gelaagde koek op te bouwen. Het resultaat is een ware smaaksensatie en een traktatie voor het oog!

7 VERSCHILLENDE SPEKKOEKEN
Jem’s Koeken biedt haar spekkoeken aan in 7 heerlijke smaken.
 

  • ORIGINEEL
  • BANAAN
  • KOKOSNOOT
  • PANDAN
  • AMANDEL
  • MOSKOVISCHE RUM
  • CHOCOLADE

Bij alle smaken maken wij gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke producten. Onze spekkoeken hebben een doorsnee van 17cm, wegen 700 gram en hebben altijd de 14 perfecte lagen.

JEM’S SPEKKOEKEN SMAKEN NOG LEKKERDER...

  • bij een kopje koffie of thee als een ware delicatesse!
  • geserveerd met ijs als een meesterlijk dessert!
  • gedeeld met goede vrienden!

Voor de uitgebreide productspecificaties van Jem's Spekkoeken klik HIER